Voordelen lidmaatschap

In onderling vertrouwen verbindt, versterkt, vernieuwt en vertegenwoordigt Partos haar leden voor effectieve ontwikkelingssamenwerking. Hoe? Lees hieronder op welke manieren je van het Partos lidmaatschap profiteert.

Jouw belangen behartigd en je organisatie vertegenwoordigd op diverse gebieden
Partos vertegenwoordigt jouw organisatie op verschillende fora. Je belangen worden actief behartigd; in politiek Den Haag, in Europese kringen alsook op wereldwijde platforms en in de media.

Je organisatie profiteert van gedeelde kennis én van ontwikkeling eigen kennis 
Met een Partos lidmaatschap krijgt je organisatie ondersteuning bij het verbeteren van je effectiviteit en efficiëntie. Dit kan dankzij het versterken van de kennis en het lerend vermogen van je organisatie, van de branche in zijn geheel en dankzij het stimuleren van innovatie.

Je organisatie professionaliseert dankzij trainingen en bijeenkomsten
Als lid van Partos heb je toegang tot een divers aanbod aan trainingen, bijeenkomsten, cursussen en netwerkgelegenheden, waar je door middel van kennisdeling en ondersteuning verder professionaliseert. Bekijk ons aanbod in de Partos agenda.

Via Partos genereer je een grotere slagkracht door gezamenlijke beleidsbeïnvloeding
Door een gezamenlijke belangenbehartiging en/ of beleidsbeïnvloeding te voeren richting publiek, de private sector en politiek, is de slagkracht van gedeelde initiatieven groter en wordt tegelijkertijd versnippering van de boodschap van de ontwikkelingssector voorkomen.

Samen werken aan een verbetering van de beeldvorming van ontwikkelingssamenwerking
Een goede beeldvorming van ontwikkelingssamenwerking is van groot belang en heeft automatisch ook effect op je eigen organisatie. Gezamenlijke campagnes versterken de beeldvorming.

Via Partos heb je toegang tot een breed netwerk aan organisaties
Met meer dan honderd leden (en de duizenden mensen die er werken) maak je deel uit van een grote vereniging. Daarnaast is er de beschikking over een netwerk daarbuiten (bedrijven, overheid etc.), waar je als organisatie kan verbinden, versterken en vernieuwen. Middels de vele bijeenkomsten vindt matchmaking plaats, worden contacten gelegd, problemen gedeeld en naar oplossingen gezocht.

Flinke besparingen dankzij Partos’ Shared Services
Van dienstreizen tot media monitoring tot vaste telefonie. Als lid van Partos kan je organisatie profiteren van een waaier aan diensten tegen zeer gunstige voorwaarden, waarmee je tijd en geld bespaart.

 

 

 

Lid worden?

Samen werkt. Als lid van Partos geniet je van alle bovenstaande voordelen en werken we samen zo succesvol mogelijk aan een rechtvaardige en duurzame wereld voor iedereen.

Vertel me meer!