Shared services | Dienstenpakket van VodafoneZiggo & Bright Futures

Nieuws

Als lid van Partos geniet je van interessante diensten tegen gunstige voorwaarden, geldbesparing door bundeling van inkoopkracht, tijdsbesparing door inzet van Partos en professionele inkoop met regelmatige evaluaties. Met VodafoneZiggo & Bright Futures is Partos een dienstenpakket rond telefonie, infrastructuur en cloud-diensten overeengekomen.


Partos is samen met VodafoneZiggo en hun partner Bright Futures een nieuwe produkten & diensten catalogus - met een voordelige prijsstelling - overeengekomen voor Partos leden. Zij bieden Partos leden een compleet pakket aan met communicatie diensten:

·         Mobiele Telefonie

·         Infrastructuur (Snel Internet, ‘Vaste Telefonie’, TV)

·         Cloud-diensten (Office 365)

Als lid van Partos geniet je van een collectief voordeel op het gebied van telefonie, infrastructuur en cloud-diensten via VodafoneZiggo. Zo kun je besparen op je telefoonkosten. Partos heeft gerealiseerd dat het vaste belverkeer met 20% wordt verlaagd in vergelijking met KPN - en 50% verlaging op het internationale belverkeer. Het overstappen naar VodafoneZiggo is eenvoudig en kost niets. De overgang wordt in zijn geheel puur administratief geregeld. Er komt geen monteur aan te pas. De telefoonnummers en infrastructuur blijven hetzelfde.

 

ISDN stopt

De kans bestaat dat je organisatie nog gebruik maakt van ISDN om te telefoneren of te faxen. Waarschijnlijk heb je daarvoor een kleine ISDN-centrale in de meterkast en/of technische ruimte om de ‘vaste’ toestellen in de organisatie te koppelen aan het telefoonnetwerk. De ISDN-technologie komt echter aan het eind van zijn levensduur. KPN heeft aangegeven per september 2019 de ISDN1/2 en de meervoudige PSTN-dienstverlening te staken. Ook de andere operators stoppen er dan mee want die zijn afhankelijk van KPN voor het verzorgen van deze dienstverlening. Dit alleen al vormt een aanleiding om te checken of je organisatie geen telefoon-/fax-verkeer meer hebt lopen over deze verbindingen. Mocht dat wel het geval zijn, dan is het zaak om nu op zoek te gaan naar een alternatief. VodafoneZiggo helpt je hier graag verder mee.

 

Wil je je huidige diensten portfolio tegen het licht houden of heb je nieuwe of andere diensten nodig ter ondersteuning van  je bedrijfsvoering, vraag dan advies op bij VodafoneZiggo. Zij inventariseren de Telecom/IT wensen van de organisatie en stellen dan een ‘Partos-lid’-offerte op.

 

Contactpersoon VodafoneZiggo: Ed van der Mark

06 50 24 41 38  | ed.vandermark@vodafoneziggo.com

 

Contactpersoon Partos: Marion van der Knoop (Financiën, HRM en Shared Services)

(020) 320 99 01 | marion@remove-this.partos.nl

 

Wil je meer weten over de Shared services? Lees hier verder.