Nog maar een paar dagen: Partos Innovatiefestival!

Nieuws

Het programma ligt vast, NEMO Science Museum is er klaar voor en de workshopleiders en sprekers zijn druk bezig met de voorbereiding. Over minder dan een week is het zover: het Partos Innovatiefestival!


De afgelopen weken zijn er steeds meer sessies en sprekers bevestigd. Op partos.nl/innovatie kun je alle onderdelen van het programma bekijken. Tot en met woensdag 5 oktober kun je je tickets voor het festival bemachtigen... kom je ook? Koop ze via onze Evenbrite pagina!

 
Klik hier voor het programma:

 

 

Een greep uit het programma

  • Waan je weer even kind in de workshop ConsultingKids van Bas Warmerdam, waar je leert de verfrissende ideeën van kinderen mee te nemen bij het oplossen van volwassenenvraagstukken.
  • Choco Evangelist Ynzo van Zanten komt vertellen over de route die de 100% slaafvrije Tony's Chocolonely heeft afgelegd en loop misschien zelf met een reep naar buiten!
  • Ga mee op The Spindle Safari en ontdek met welke innovatieve projecten de Partos-leden bezig zijn, onder leiding van tourguide en innovatie-expert Peter van Lier! 
  • Leer Virtual Reality in te zetten binnen jouw organisatie. Kom naar de Lightning Talk van dé VR-expert van Nederland: Tim Nijland!
  • en nog zoveel meer.... partos.nl/innovatie!

 

Ben je erbij?

 

 

 

Plan Nederland maakt het festival mede mogelijk. Chief Marketing Officer Gijs Pelser:

Plan Nederland draagt Partos, als belangrijke belangenbehartiger van onze sector, een zeer warm hart toe. De rol die Partos speelt bij het aanjagen van innovatie is belangrijk en verdient het om ondersteund te worden door haar leden.

 

 

      

 

foto NEMO Science Museum: Digidaan.