Nieuw raamcontract met vertaalbureau Concorde: gratis proefvertaling in april & mei

Nieuws

Vanaf 1 april 2017 maakt Vertaalbureau Concorde uit Amstelveen deel uit van het Shared Services aanbod van Partos. Dit betekent dat alle Partos-leden vanaf nu tegen een gunstig tarief teksten kunnen laten vertalen door Concorde. Om kennis te maken met de Partos-leden biedt Concorde een gratis proefvertaling aan in de maanden april en mei.


Het raamcontract is tot stand gekomen op verzoek van enkele leden, waardoor je niet zélf bij elke vertaalopdracht de markt hoeft te verkennen. Deze collectieve overeenkomst met Concorde heeft nog enkele voordelen voor Partos-leden:

  • Gunstige tarieven (op aanvraag bij Marion van der Knoop, via marion@remove-this.partos.nl)
  • Eén vaste leverancier voor hoogwaardig vertaalwerk, alhoewel het uiteraard geen verplichting is ál het werk bij Concorde af te nemen.
  • Een vaste projectmanager.
  • Vertaling door een native speaker.
  • Correctie door een tweede lezer (proof read).
  • Je vertaling (bij 500 woorden) is uiterlijk gereed aan het einde van de volgende werkdag.

 

Aanbesteding
Vier vertaalbureaus schreven zich in op de uitvraag die Partos deed richting een aantal bureaus die enkele Partos-leden aanraadden. Deze vier zijn daarna door Partos en één van de leden vergeleken op prijs en kwaliteit. Bij Concorde bleek de prijs is veruit de gunstigste, maar ook het kwaliteitsvoorstel is prima in orde.

 

Gratis proefvertaling bij Concorde
Ter introductie biedt Concorde de leden van Partos de maanden april en mei een gratis proefvertaling aan. Vertaalaanvragen kunnen direct worden ingediend via het e-mailadres: overheid@remove-this.concorde.nl of via de (SSL-beveiligde) webportaal; het Concorde Extranet. Meer weten? Neem contact op met Virginia Groenendijk (Salesmanager Overheid) via virginia.groenendijk@remove-this.concorde.nl of met Tessa van Zijl (Deskmanager Overheid) via tessa.vanzijl@remove-this.concorde.nl. Concorde komt graag bij leden langs ter kennismaking en om de exacte organisatie wensen te vernemen. Ook Marion van der Knoop (marion@remove-this.partos.nl) is beschikbaar voor toelichting omtrent deze overeenkomst en over de andere shared services van Partos.