De Partos Politieke Monitor 2.0

Nieuws

Daar is hij dan: de nieuwe versie van de Partos Politieke Monitor. Verbreed, vernieuwd en verbeterd!


Drie jaar geleden begon Partos met het monitoren van de ontwikkelingen in de Tweede Kamer op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. Wekelijks werden onze leden op de hoogte gehouden van deze ontwikkelingen via een steeds uitgebreidere monitor met daarin alle politiek updates: van nieuwsberichten tot Kamervragen, van agenda items tot verslagen van relevante debatten.

 

Sinds een jaar ontvangen onze leden deze monitor kosteloos in hun mailbox. Deze week is de volgende stap gemaakt: in plaats van een PDF-bestand in de bijlage van de wekelijkse monitor is er nu een volwaardig online monitoringssysteem met véél meer mogelijkheden. Het online systeem, monitor.partos.nl, is een database die de mogelijkheid biedt om alle stukken te doorzoeken en terug te lezen. Ook worden relevante stukken per partij en thema gecategoriseerd, zodat je makkelijk een overzicht kan krijgen. Naast deze online monitor ontvangen leden nog steeds een wekelijks overzicht. Ook dit overzicht is vernieuwd en toegankelijker gemaakt. 


Bent u benieuwd naar de nieuwe monitor? Maak kennis met de monitor door het filmpje hieronder te bekijken. Politiek analist Ingrid geeft daarin naast een praktische uitleg voor alle gebruikers ook een kijkje in het online platform. 

 

 

Heb je interesse in het systeem en/of de vernieuwde wekelijkse mailing? Neem dan contact op met koos@partos.nl