Altijd up-to-date met Partos' Politieke Monitor: ook in 2017

Nieuws

Goed nieuws voor alle abonnees van de Partos Politieke Monitor: het komend jaar verschijnt deze ook weer wekelijks in je mailbox.


Na een succesvol jaar heeft Partos besloten met deze dienst door te gaan. Ook in 2017 krijgen de abonnees van de monitor digitale updates met daarin alles wat je als NGO moet weten om politiek op de hoogte te zijn en om je lobby te optimaliseren! Zo omvat de monitor een uitgebreide Kameragenda, Kamerstukken, verslagen van relevante AO's (Algemeen Overleg), interessante berichten over ontwikkelingssamenwerking in de media en nog veel meer.

 

De Politieke Monitor groeit!
Partos heeft de monitor gedurende 2016 constant aangepast aan de behoeften van de ontvanger. Zo worden nu ook interessante berichten over ontwikkelingssamenwerking uit de media opgenomen en tref je in de Kameragenda ook ontwikkelingsrelevante debatten van andere commissies  aan.

 

Niet alleen de inhoud van de monitor is gegroeid: De service is van start gegaan met 12 afnemende organisaties en heeft zich gedurende het jaar uitgebreid tot 15 abonnees. Ook organiseerde Partos op enkele interessante politieke momenten bijeenkomsten voor de monitorabonnees. Zo is er twee dagen na Prinsjesdag een uitgebreide analyse van de begroting gepresenteerd.

Door de Politieke Monitor zijn we elke week op de hoogte van politieke kansen, wat ons helpt om ons werk beter te doen. - Sabine de Jong, UNICEF

Tevreden abonnees
Om de monitor te evalueren heeft Partos afgelopen zomer een survey gehouden over deze nieuwe Shared Service. Deze survey liet zien dat de afnemende organisaties zeer tevreden zijn, zo beoordelen zij de monitor met gemiddeld een 8.5 en geven zij aan de monitor uitvoerig te gebruiken en raadplegen binnen hun organisaties. Het is dan ook geen verassing dat alle huidige abonnees hebben getekend voor nog een jaar Partos Politieke Monitoring.


Ook meedoen?
De Partos Politieke Monitor is een kostendekkende Shared Service. Dat betekent dat de abonnees allen een evenredig deel van de kostprijs van de politieke monitor betalen. Dit betekent dat iedere extra abonnee leidt tot een verlaging van de kosten en dat er geen btw over hoeft te worden afgedragen door Partos-leden.

 

Wil je abonnee worden, heb je een vraag of wil je gewoon wel eens zo’n monitor zien? Neem dan contact op met Koos de Bruijn, via koos@partos.nl.