Aanvulling op de Shared Service visumdiensten

Nieuws

Dochteronderneming Newland Chase van CIBT visas, aanbieder van de visumdiensten als onderdeel van de shared services, biedt aanvullend hierop ook immigratiediensten aan.


Newland Chase, een dochteronderneming van CIBT Visas, is een wereldwijd immigratiebedrijf dat gespecialiseerde immigratiediensten aanbiedt. Met expertise en kennis over de complexiteit van de verschillende immigratiesystemen over de hele wereld helpen zij expats en bedrijven, variërend van grote multinationals tot kleine en middelgrote bedrijven en starters. Samen met CIBT Visas bieden zij visa- en werkvergunning services voor expats en bedrijven in meer dan 180 landen over de hele wereld.

 

Hoewel CIBT Visas al langer deel uitmaakt van de shared services is de aanvulling van immigratiediensten door Newland Chase een recentere aanwinst. Het bestaande contract met CIBT Visas is een van de meest succesvolle diensten en ruim 40 leden maken hier dan ook gebruik van. Ook voor immigratiediensten kunnen Partos leden dus voortaan bij hen terecht. 

 

Naast haar 15 kantoren wereldwijd werkt Newland Chase ook met een netwerk van lokale partners, zodat zij op het juiste moment de juiste mensen naar de juiste bestemming krijgen. 

 

Denk je assistentie van Newland Chase nodig te hebben, mail dan  een korte uitleg van de situatie (in het Engels) naar sales@remove-this.cibt.nl om in contact te worden gebracht met de juiste Newland Chase collega.