Werken aan Impact

Datum: 11 april 2019

De workshop ‘Werken aan Impact’ over de Theory of Change (ToC) wordt op donderdag 11 april voor de vierde keer georganiseerd. Meld je aan!

 

Tijdens de workshop leer je het Theory of Change-gedachtegoed kennen, krijg je praktijkvoorbeelden te horen en kan je ontdekken wat de ToC voor jouw organisatie kan betekenen.

 

Deelnemers aan een eerdere versie van de workshop hebben deze ervaren als zinvol, interessant en verhelderend. Daarbij vonden deelnemers het leerzaam om met elkaar te delen wat er speelt wanneer je met de ToC aan de slag gaat. Een aantal deelnemers besloot vervolgens een van de vervolgcursussen: meerdaagse cursus Planning Monitoring en Evaluatie van Partos en de cursus doelrealisatie van Goede Doelen Nederland te volgen.

 

De workshop gaat door bij een minimum aantal van 15 deelnemers. Mocht dit niet gehaald worden dan zoeken we een datum later in het jaar, zodat je de workshop dan alsnog kunt volgen.

 

De workshop is op 11 april van 14.30 tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.00 uur) bij Goede Doelen Nederland (100 Watt gebouw, James Wattstraat 100, 5e etage, 1097 DM Amsterdam).

 

De kosten voor de workshop zijn laag: €30,- voor leden van en Partos en Goede Doelen Nederland .

 

Schrijf je in via het formulier op de website van Goede Doelen Nederland

 

We hopen dat je erbij bent op 11 april! En neem een collega mee.


Inschrijving

Inschrijven