Werken aan Impact

Datum: 21 februari 2019

Partos en Goede Doelen Nederland bieden een workshop aan over de Verandertheorie. De Verandertheorie of Theory of Change (ToC) is een instrument voor organisaties om de relatie tussen activiteiten en beoogde effecten te versterken. In een inspirerende bijeenkomst nemen deelnemers kennis van het ToC-gedachtegoed, raken zij geïnspireerd door praktijkvoorbeelden van collega-organisaties en krijgen zij inzicht in de mogelijke betekenis van een ToC voor hun eigen organisatie. De workshop is bedoeld voor leden van Partos en Goede Doelen Nederland en voor andere organisatie mits zij de Erkenning hebben.

 

Na afloop maken deelnemers kennis met opleidingen op het gebied van impactrealisatie, aangeboden door Partos en Goede Doelen Nederland en krijgen gelegenheid om mee te denken over aanvullende gezamenlijke leeractiviteiten en intervisie op dit gebied.

 

Dit initiatief vindt plaats in het kader van de Impact Challenge, een sector breed initiatief om de maatschappelijke impact van de goededoelensector te vergroten en meer zichtbaar te maken. De Challenge daagt goede doelen uit om met elkaar te delen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Doelstelling: Deelnemers nemen kennis van het ToC-gedachtegoed en worden geïnspireerd door wat dit voor hun organisatie kan betekenen.
Doelgroep: Besluitvormers en beleidmakers van goededoelenorganisaties.


Praktische informatie:

  • Aantal deelnemersMaximaal 35 personen (minimaal 15).       
  • Kosten:  €30,- voor leden van Goede Doelen Nederland en Partos en €50,- voor andere organisaties (mits erkend).
  • Datum: Donderdag 21 februari 2019 van 14.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur) tot 17.15 uur (met borrel na).
  • Locatie: Goede Doelen Nederland, James Wattstraat 100 (5e etage), 1097 DM Amsterdam.
  • Facilitator: Adriaan Korevaar, Shape Your World.
  • Aanmelden: Stuur uiterlijk 18 februari via onderstaand formulier.

Inschrijving

Inschrijven