Stay Human Masterclass #2: Framing & Messaging

Datum: 08 mei 2017

Tijd: 12.30u - 17.00u
Locatie: Kantien, Ravellaan 96 te Utrecht

In tijden van toenemende polarisatie, bijvoorbeeld rond de komst van vluchtelingen, staan maatschappelijke organisaties voor stevige uitdagingen. Hoe communiceer en voer je campagne op een manier die mensen aan je verbindt en niet van je vervreemdt?


Vergroot je kennis, vergroot je impact
De wetenschap van framing & messaging kan je daarbij helpen. Ben je communicatiespecialist of campagnemaker en wil je je hier verder in verdiepen? Of heb je ervaringen die je met anderen wilt delen? Kom dan naar de Masterclass van Stay Human op 8 mei.


Aan het woord komen twee framingspecialisten en gaan we in op wetenschappelijke modellen. In een uitgebreide workshop passen we deze kennis toe op cases die jij kunt inbrengen. Jojanneke Hendriks, Campaigner Conflict & Fragility bij Oxfam Novib:

Als we ons bereik en de impact willen vergroten bij een groep die ons van nature minder volgt, helpt geen shortcut. En dat is misschien wel de ‘big uneasy’ voor onze organisaties. We voelen ons ongemakkelijk bij bepaalde groepen mensen omdat we het niet zelf zijn.

 

Schrijf je nu in!

 

PS: Wat hebben David en Michelangelo te maken met jouw communicatie en campagnes? Bekijk dit inspirerende filmpje van Jonathan Heidt 


Stay Human in een initiatief van o.a. Partos. Deze Masterclass is gratis.