Proeftuin #2: Samen leren en werken aan constructieve communicatie over ontwikkelingssamenwerking

Datum: 07 maart 2019

Hoe kunnen we effectief werken aan constructieve communicatie rond ontwikkelingssamenwerking en daarmee een bijdrage leveren aan het vertrouwen van publiek in het werk van ontwikkelingsorganisaties? Een groot en ingewikkeld onderwerp, dat we in het klein met elkaar willen oppakken in de vorm van een proeftuin.

 

Het thema van de tweede sessie is constructieve content

(framing)

We verkennen de huidige trends, rapporten en ‘lessons learned’ in constructieve frames en narratieven rond ontwikkelingssamenwerking en de impact van ontwikkelingsorganisaties. We delen  met elkaar ervaringen en best practices rond content creatie met elementen van impact, werkproces, bewijsvoering en waarden.  We gaan aan de slag met de eigen casus. Welke values en frames komen hierin terug? Welke ingrediënten zijn hieruit te ontrafelen die bijdragen aan positieve beeldvorming? Hoe bouw je aan goede content die de conversie bereikt die je voor ogen hebt?

 

Praktische informatie

De eerste sessie zal plaatsvinden op donderdagochtend 7 maart (incl. lunch).

Aanmelden voor de proeftuin kan via sera@partos.nl onder vermelding van je naam en die van je collega(s), functiebeschrijvingen, contactgegevens en een korte omschrijving van de casus die je wilt oppakken. De deadline voor aanmelden is 24 januari. 

 

Voor meer informatie over de Proeftuin en andere sessies, klik hier!


Inschrijving

Inschrijven