Partos Kenniscafé | Masterclass 'Energiek verbinden op afstand'

Datum: 02 maart 2021

Er wordt op dit moment de nodige flexibiliteit en aanpassingsvermogen gevraagd van iedereen die thuis werkt en behoefte heeft aan praktische tips om fit en vitaal thuis te werken en de verbinding mist met collega’s. Tijdens dit Partos Kenniscafé gaan we in de vorm van een masterclass met praktische tools aan de slag in wat jij nodig hebt om de energie van jezelf en die van je (thuiswerkende) medewerkers beter te managen. Tevens leer je hoe je op afstand de verbinding houdt en hoe je meer gedaan krijgt terwijl je eind van de dag meer energie overhoudt. Energie is een belangrijkste voorspeller voor succes! Vitale medewerkers die bevlogen hun werk doen en net dat stapje extra kunnen en willen zetten voor elkaar en de collega’s. Het is een ambitie van veel organisaties. Maar hoe bereik je dat? Hoe creëer je energie binnen je organisatie en hoe laat je die ook op afstand stromen?


Klaas Koster, de eerste vitaloog van Nederland, neemt je in dit kenniscafé mee in de wereld van de Vitalogie! Met een doordachte methode, actuele psychologische inzichten en inspirerende voorbeelden laten zij zien hoe je bij jezelf en binnen je organisatie duurzame gedragsverandering bereikt.
Vitale medewerkers:

 • zijn creatiever en innovatiever;
 • zijn productiever;
 • hebben meer energie om proactief te zijn;
 • hebben meer plezier in hun werk;
 • voelen zich meer verbonden en inspireren hun omgeving;
 • houden jouw organisatie in beweging.


Door het bijwonen van deze masterclass zal je:

 • inzicht krijgen in de verschillende energiebronnen van de vitaliteitsschijf;
 • een succesformule voor gedragsverandering leren;
 • leren denken om een bochtje en op een andere manier naar een probleemsituatie kijken, je gebruikt de energie van het probleem voor iets nieuws;
 • praktische tips en oefeningen ontvangen om zelf ook een vitaal ‘leider’, en daarmee een inspirerend voorbeeld te zijn;
 • Meerdere werkvormen gesprekstools leren die je zelf op afstand kan toepassen en daarmee de verbinding met je collega’s optimaliseert.

Het resultaat zal meer energie en creativiteit zijn, met een positievere mindset die zorgt voor meer verbinding en energieke samenwerking met collega's.

 

Over de spreker
Klaas Koster is de eerste Vitaloog van Nederland. Oprichter/eigenaar van het training- en adviesbureau Vitalogisch en directeur van de Vitacademie (post-hbo). Daarnaast is hij initiator van de Nationale Vitaliteitsweek, bestuurslid van het Nederlands Genootschap van Vitalogen (NGvV) en lid van de Raad van Advies van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI). Dit alles met als missie om werkend Nederland vitaler en meer verbonden te krijgen.

 

Praktische details
Datum en tijd: Dinsdag 2 maart, 16:00 - 17: 15 uur
Aanmelden: toegankelijk voor alle Partos leden.
Aanmelden kan door te mailen naar info@remove-this.partos.nl (je ontvangt van tevoren een link voor het online evenement). 

 

 


Inschrijving

Inschrijven


For more information : info@partos.nl