Lobbynetwerkwerkbijeenkomst: de verkiezingscampagne van binnenuit

Datum: 26 januari 2021

Op dinsdagochtend 26 januari organiseert Partos de eerste lobbynetwerkbijeenkomst van het nieuwe jaar. Net als bij de eerdere bijeenkomsten bestaat de sessie uit twee delen. Het eerste uur verwelkomen we een interessante spreker met tijd voor vragen of discussie, vervolgens is er ruimte voor uitwisseling tussen de lobbyisten.

Dit keer hebben we Arjen Berkvens uitgenodigd. Arjen was campagneleider voor de PvdA tussen 2002 en 2006. Momenteel is hij directeur bij Foundation Max van der Stoel. Arjen zal vanuit het perspectief van politieke partijen vertellen hoe verkiezingscampagnes tot stand komen en waar kansen liggen voor beleidsbeïnvloeding. Ook is er genoeg ruimte voor vragen en discussie. 

 

Het tweede uur van de bijeenkomst biedt ruimte voor eigen inbreng. Wil je alvast een onderwerp agenderen? Laat het dan weten aan Koen de Hek (koen@remove-this.partos.nl)

 

 

Datum en tijd: 26 januari 2021,  09:00-11:00

Waar: via Microsoft Teams

Voor wie: lobbyisten van Partos-leden

Aanmelden: meld je aan door een mail te sturen naar koen@remove-this.partos.nl. Een dag voor de bijeenkomst krijg je de link toegestuurd.


Inschrijving

Inschrijven


For more information : info@partos.nl