Integriteitsmarkt met live helpdesk

Datum: 16 december 2019

 

Op 16 december vindt de ‘Integriteitsmarkt met live helpdesk’ plaats. Het is voor leden van Partos en Goede Doelen Nederland die actief bezig zijn met integriteit en het bouwen van hun integriteitssysteem. Je kunt je vragen die middag direct stellen aan een zestal leveranciers. Dit zijn specialisten die kennis hebben over bijvoorbeeld: het integriteitssysteem wat een vertrouwenspersonen of een integriteitsfunctionaris doet moreel beraad en morele oordeelsvorming onderzoek naar schendingen risicoanalyse Tijdens de Integriteitsmarkt beantwoorden de partners -leveranciers jouw vragen en die van anderen. Dit gebeurt op interactieve wijze en je rouleert langs alle leveranciers. Het is daarbij afhankelijk van de expertise van de leveranciers waar je terecht komt. Zij gaan bij hun advies uit van de Handreiking Integriteitssysteem. Geef je vragen uiterlijk 25 november aan ons door via aanmelden@<wbr />goededoelennederland.nl, dan kunnen onze leverancier-partners zich voorbereiden. Wanneer je je vragen mailt, ben je meteen ook aangemeld. Waar en hoe laat? Op 16 december van 14.00 uur tot 17.00 uur bij Amnesty International in Amsterdam met borrel na. Vragen doorgeven = aanmelden

 

  • het integriteitssysteem
  • wat een vertrouwenspersonen of een integriteitsfunctionaris doet
  • moreel beraad en morele oordeelsvorming
  • onderzoek naar schendingen
  • risicoanalyse

 

Tijdens de Integriteitsmarkt beantwoorden de partners -leveranciers jouw vragen en die van anderen. Dit gebeurt op interactieve wijze en je rouleert langs alle leveranciers. Het is daarbij afhankelijk van de expertise van de leveranciers waar je terecht komt. Zij gaan bij hun advies uit van de Handreiking Integriteitssysteem.


Vragen doorgeven = aanmelden

Geef je vragen uiterlijk 25 november aan ons door via aanmelden@remove-this.goededoelennederland.nl, dan kunnen onze leverancier-partners zich voorbereiden.
Wanneer je je vragen mailt, ben je meteen ook aangemeld.

 

Waar en hoe laat?
Op 16 december van 14.00 uur tot 17.00 uur bij Amnesty International in Amsterdam met borrel na.

 

Contactpersoon vanuit Partos

Arno Schans, projectleider Integriteit (020 3209901, arno@partos.nl)

 

 

 


Inschrijving

Inschrijven


For more information : info@partos.nl