‘De cultuur van communiceren?’ | Met Adriana Esmeijer

Datum: 11 maart 2021

Wat kunnen wij van de cultuursector leren? Ongetwijfeld een hoop! En dat gaat niemand minder dan Adriana Esmeijer op donderdag 11 maart ons vertellen. De vorig jaar afgezwaaide directeur van het Prins Bernhard Cultuurfonds neemt ons mee in haar communicatiewereld. In de afgelopen twintig jaar gaf zij het fonds en de cultuur een communicatieboost van jewelste. Hoe bracht zij de cultuursector dichterbij de mensen in Nederland? En dus, wat kan onze sector van haar aanpak en visie opsteken?

Voordat Adriana in 2001 directeur van het Cultuurfonds werd, deed zij ruime ervaring op in diverse facetten van het communicatievak. Zij was onder meer tekstschrijver, programmamaker, voorlichter en promoveerde in de Wetenschapscommunicatie. In 2016, 2015, 2011 en 2009 was zij volgens Opzij de ‘Meest Invloedrijke Vrouw in de Goede Doelen-sector’. Adriana bekleedt onder meer nevenfuncties in de Raad van Toezicht van NOS, NWO en ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten.

Tijdens dit online evenement op 11 maart starten we met het verhaal van Adriana. Uiteraard krijgen deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen en om in break-out rooms verder te praten over de Adriana’s tips. Want hoe neem je deze tips mee naar de praktijk van ontwikkelingssamenwerking en je eigen werk? En hoe houd je ook na de verkiezingen het onderwerp ontwikkelingssamenwerking levend?

 

Praktische details
Datum en tijd: donderdag 11 maart, 16.00 – 17.15 uur
Aanmelden: via freke@remove-this.partos.nl (zij stuurt vooraf een inloglink naar alle deelnemers)
Deze sessie is bedoeld voor: Partos-leden en zal onder meer communicatie, lobby en fondsenwerving raken. 


Inschrijving

Inschrijven


For more information : info@partos.nl