College Tour over het nut van goede crisiscommunicatie met Peter ter Horst

Datum: 13 juni 2019

Heb jij ook prangende vragen over crisiscommunicatie? Stel ze dan tijdens onze College Tour op 13 juni aan Peter ter Horst. Met zijn ervaring op het vlak van crisiscommunicatie kom je alles te weten over wat je juist wel of niet moet doen tijdens een crisis.

 

Peter ter Horst gaat in op hoe je je kan voorbereiden op crisissituaties en hoe je tijdens een crisis in gesprek blijft met je publiek over ingewikkelde dilemma's en morele vraagstukken. Wat doe je als je hoort over mogelijke integriteitsschendingen of situaties die potentieel publieksvertrouwen kunnen schaden? Peter daagt communicatieprofessionals uit verder te denken dan de schijnveiligheid van de in steen gehouwen kernboodschap en zich te verdiepen in de leefwereld van de ontvanger. Hij helpt organisaties om open over hun dilemma’s in een complexe wereld te communiceren. Want dat is Peters overtuiging:

"wie zijn dilemma’s durft te delen, raakt het brein én het hart."
 


Peter heeft jarenlange ervaring als communicatie- en public affairs adviseur bij goede doelen en is verbonden aan Corporate Affairsbureau Hague. Wij zijn dan ook blij dat hij onze hoofdgast wil zijn tijdens College Tour! Ben jij er ook bij?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

College Tour (naar idee van NTR) is een interactieve netwerkbijeenkomst voor communicatieprofessionals bij goede doelen. Er kan naar hartenlust vragen gesteld worden aan een prominent op het gebied van communicatie.


Programma 
15.00 uur Inloop
15.30 uur College Tour met Peter ter Horst
17.00 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde


Aanmelden
Inschrijven kan via Eventbrite (alleen voor leden van Goede Doelen Nederland en Partos). Dit is een bijeenkomst waarvoor wij een kleine eigen bijdrage vragen van 15 euro per persoon. Dit is inclusief een drankje en een hapje.

 

Contact?
Sera Koolmees (Partos) sera@partos.nl / 06 250 517 89


Inschrijving

Inschrijven