Algemene Ledenvergadering Partos voorjaar 2019

Datum: 18 april 2019

Donderdagmiddag 18 april 2019 organiseert Partos haar Voorjaars ALV en de Lenteborrel in het Volkshotel in Amsterdam.

 

ALV

Directeuren van onze lidorganisaties zijn welkom bij de Algemene Ledenvergadering. Deze start om 14.00 uur. Tijdens het eerste deel van de ALV vragen wij goedkeuring van de aanwezigen voor het Jaarverslag 2018, de Jaarrekening 2018 en de aangepaste Begroting 2019. Ook staat de nieuwe samenstelling van het bestuur op de agenda. Er hebben zich zeven kandidaten kandidaat gesteld voor de drie vacatures binnen het bestuur. Graag stellen wij dan de nieuwe bestuursleden voor en wordt tijdens de ALV hun benoeming bekrachtigd.

 

Vanzelfsprekend gaan we graag met je in gesprek over Partos & The Spindle activiteiten en belangrijke onderwerpen in 2019. Er zal aandacht zijn voor de ontwikkelingen rondom Samenspraak en Tegenspraak. Ronald Siebes plaatsvervangend Hoofd DSO, Ministerie van Buitenlandse Zaken, zal met ons in gesprek gaan over Samenspraak en Tegenspraak. Daarnaast gaan we in op onderwerpen als digitalisering, ‘trickle up’ en efficiency.

 

Lenteborrel inclusief ‘TEDtalk’ door Wim Naudé

De Lenteborrel is open voor alle leden & samenwerkingspartners en begint om 17.00 uur. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aan te sluiten. Een goede gelegenheid om interessante contacten te leggen. De lenteborrel start met een ‘TEDtalk’ over de vierde industriële revolutie in Afrika en inclusieve groei door Prof. Dr. Wim Naudé. Hij is expert op het gebied van technologie en ontwikkeling en als hoogleraar en adviseur verbonden aan internationale universiteiten en ontwikkelingsorganisaties. Deze middag gaat hij in op baanbrekende ontwikkelingen in Afrika op het gebied van ondernemerschap en technologie. Daarbij breekt hij een lans voor een nieuwe benadering door ontwikkelingssamenwerking die de vierde industriële revolutie bevordert en gevaren voor veiligheid en misdaad helpt beperken. 

 

Programma & aanmelden

13.30 uur - Inloop

14.00 uur – Start ALV voor directeuren (of een vervanger)

17.00 uur – Lenteborrel voor Partos leden & samenwerkingspartners

 

Je kan je aanmelden voor de ALV via onderstaand formulier tot 11 april 2019. Wil je naar de Lenteborrel komen? Stuur dan a.j.b. een e-mail onder vermelding van je naam en organisatie naar info@partos.nl. Wij kijken uit naar je komst. Tot donderdagmiddag 18 april!

 

 

 


Inschrijving

Inschrijven