Seminar FX en Buitenlands Betalingsverkeer

Datum: 11 April 2017

Locatie: Lloyd Hotel en Culturele Ambassade, Oostelijke Handelskade 34 te Amsterdam.
Tijd: 9.30u – 16.30.
Toegang is gratis.

 

Partos organiseert samen met enkele leden, INTL-FC Stone en ABN AMRO op dinsdag 11 april een seminar omtrent FX en buitenlands betalingsverkeer. Het seminar is bedoeld voor financiële medewerkers en projectmedewerkers die in de praktijk te maken hebben met koersverschillen in langlopende projecten.

 

Een soortgelijk seminar in Brussel vorig jaar was zeer succesvol. Het is een goede mogelijkheid je eens stevig te verdiepen in de materie. Uitwisseling tussen Partos-leden, ook vanuit internationale NGOs, staat centraal deze dag. 

 

Binnenkort volgt er meer informatie over de precieze invulling. De spreektaal op het seminar zal grotendeels Engels zijn.

 

Programma
Naast plenaire sessies zijn er workshops rondom treasury systemen, treasury mogelijkheden en resourcing, maar ook compliance met betrekking tot donors en funding. De mogelijkheden om gelden over te maken naar crisisgebieden en/of ontvangers die politiek gevoelig liggen,  wordt door de ABN AMRO behandeld.

 

Aanmelden
Als lid van Partos kun je hier inloggen met je e-mailadres. (Registreer eerst even als je nog geen account hebt.) Eenmaal ingelogd zie je hieronder de gele inschrijfbutton.

Hopelijk tot ziens op 11 april!