Algemene Ledenvergadering

Datum: 13 april 2017

Locatie: De Houten Zaal van Het Volkshotel, Wibautstraat 150 te Amsterdam.
Tijd: 12.45u - 19.00u (inclusief Lenteborrel)

 

Op donderdagmiddag 13 april is de voorjaars-ALV van Partos. Alle directeuren van Partos worden hiervoor uitgenodigd. De vergadering start om 13.30 uur. Vanaf 12.45 uur zijn de deelnemers welkom voor registratie en een broodjeslunch. De vergadering wordt om 17.00u afgesloten met een Lenteborrel. Hiervoor nodigt Partos ook een aantal externe relaties uit. Deze borrel organiseert Partos ter kennismaking en om samen te proosten op de lente en eventueel nieuwe samenwerkingsverbanden.

 

Agendapunten
Het eerste deel van de vergadering behandelt Partos de gebruikelijke voorjaars-agendapunten, zoals de goedkeuring van het jaarverslag en de jaarrekening van 2016, alsook de voortgang van het Jaarplan 2017. Als Partos-leden een agendapunt aan de orde wil stellen in de vergadering, kunnen zij dit uiterlijk tot 28 maart 2017 laten weten. Mail hiervoor naar Yolande Klaasse-Bos, via secr@remove-this.partos.nl (ook bereikbaar voor vragen). Het bestuur besluit vervolgens of het aan bod komt tijdens de vergadering.

 

Workshop 'Agile for excellence' 
Ons werkveld kent snelle en ingrijpende veranderingen. We worden uitgedaagd om ons voortdurend aan te passen, te vernieuwen en te reorganiseren. Hoe hiermee om te gaan staat centraal tijdens het tweede deel van de Algemene Ledenvergadering. Eerst delen enkele directeuren van Partos-leden hun ervaringen. Daarna geeft PWC een overzicht van organisatie-ontwikkelingen in onze branche. Vervolgens verzorgt het Agile for Excellence Lab een interactieve workshop over mogelijke aanpakken. Dit lab is een samenwerkingsverband tussen het het Centre for Innovation van de Universiteit van Leiden en PWC. Partos ziet dit als een opmaat naar een gezamenlijk vervolgtraject met de leden.

 

Registreren
Partos nodigt alle (algemeen) directeuren uit voor deze vergadering. Is de directeur verhinderd, dan is het mogelijk om deze te laten vertegenwoordigen door iemand anders uit de organisatie. Deze vervanger moet beschikken over het volle mandaat van de directeur. Per organisatie is slechts één inschrijving mogelijk en aanmelden kan via de gele inschrijfknop (zichtbaar na inloggen*) onderaan deze pagina. Sluitingsdatum voor inschrijving is 6 april 2017. 

 

Uiterlijk twee weken vóór 13 april 2017 ontvangen de deelnemers per e-mail de agenda en stukken. Deze worden niet in print aangeleverd.

 

Tot ziens op 13 april!

 

*LET OP: Inloggen is nodig om u in te kunnen schrijven. Maak hiervoor een account aan op onze website, mocht je deze nog niet hebben. Deze is ook te gebruiken voor inschrijving voor andere Partos-bijeenkomsten.